Vi hjälper dig få ett förarbevis för båt

Förarbevis för båt är det första steget för att du på ett säkert sätt ska kunna framföra en båt. Det ger dig grunderna som krävs för att köra båten. I dagsläget finns inget krav att inneha ett förarbevis för en båt som är kortare än 12 meter men det är numera ett krav för att få köra en vattenscooter. Utbildningen är framförallt teoretisk och ger dig kunskaperna du behöver. Där du efter genomförd utbildningen kan vara trygg i dina egna kunskaper. Utbildningen för ett förarbevis för båt avslutas med ett teoretiskt prov.

På Addwater går du hela utbildningen online och du har samtidigt möjligheten att få stöd via telefon eller email. Du kan i egen takt gå igenom utbildningsmaterialet och följa föreläsningar. Vi finns med dig under hela utbildningen för att du ska känna dig säker på att du fått all kunskap som krävs och den hjälpen du behövt.

Förarbeviset för båt hjälper dig köra båten säkert

Med ett fokus på mindre båtar i skärgården eller för en insjö kan du snabbt få tillgång till all den kunskapen du behöver. Att navigera och ta sig fram på bästa sätt. Du får tillgång till hela utbildningsmaterialet och lärarledda kurser sker varje lördag och söndag om du föredrar den formen av undervisning gentemot att göra allt online. Vi finns med dig under hela utbildningen där du i slutändan får ett intyg i intygsboken. Du kan känna dig tryggare och säkrare när du vet att du har kunskapen du behöver.