Spännande företagsevent i Stockholm

Hur ser ett perfekt företagsevent Stockholm ut? Det finns många olika alternativ att välja på, i princip är det bara fantasin som sätter gränser, men rätt aktiviteter är en bra start. Följer man sedan upp med en riktigt bra middag med god mat och dryck, så är det svårt att misslyckas.

I sommartider är skärgården ett uppenbart bra alternativ. Stockholms förutsättningar, med sina många öar och skär, och faktumet att du kan ta dig hela vägen in till stan via båt, göt vattenbaserade aktiviteter helt perfekt för en kick-off, personalfest eller företagsevent.

Hos Addwater får du en kostnadsfri offert inom 24 timmar, för att ge dig bästa möjliga förutsättningar utifrån just dina önskemål. De är experter på skräddarsydda upplägg, och har stor flexibilitet och lyhördhet inför vad som passar just dig och din grupp bäst.

Skärgården perfekt för företagsevent

Att vistas ute i skärgården i Stockholm kan aldrig vara fel en sommarkväll, det är ett upplägg som helt enkelt inte kan misslyckas. Lägg dessutom till roliga, spännande, och ibland adrenalinpumpande aktiviteter, så har ni en formel för en den perfekta kvällen.

Det finns alternativ för många olika prisklasser, och med många sorters olika färdmedel. Ni kan välja att åka kanot, speedcats, paddleboard med mera. Ett välplanerat företagsevent skapar lagkänsla, och är en väldigt bra investering för fortsatt framgångsrikt samarbete.

Om ni lämnar själva planerandet och utförandet i ett kunnigt och erfaret teams händer, kan ni dessutom bara slappna av och fokusera på det roliga. En sådan här kväll handlar inte om jobb, utan om att umgås och ha roligt tillsammans.​